április 2011

Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa

Immár 9. alkalommal került megrendezésre a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa, amelynek megyei fordulójára Szeghalmon került sor 2011. április 1-jén. A megmérettetést három kategóriában indították el: kerékpár, segédmotoros kerékpár és személygépkocsi. Így az iskola három kategóriáját képviselő diákok egy csapatot alkotva vettek részt a szeghalmi versenyen. A versenyen további 7 csapat vett részt a megyei középiskolák diákjaival. A Sarkadi Rendőrkapitányság kísérőivel péntek reggel indultak útnak az iskolát képviselő diákok, név szerint: Karkus Tamás (10.B) – kerékpár, Sós Martin (10.A) – segédmotoros kerékpár és Jánki Zoltán Richárd (13.C) – személygépkocsi.

Új könyvek a könyvtárban

Iskolánk könyvtára az OTP Fáy András Alapítványnak köszönhetően 187.000 ft értékű könyvcsomagot nyert az V. könyvhullám pályázaton.A Bookline Internetes A kiválasztott könyveket a Bookline Internetes Áruház jóvoltából kaptuk meg.

img: 

Békés megyei idegennyelvű szóbeli verseny

Az Ady Endre – Bay Zoltán Középiskola és Kollégium idén is részt vett a Békés Megyei Tudásház és Könyvtár által rendezett Megyei Angol és Német Szóbeli Versenyen, amelyre 2011. április 2-án került sor a Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakközépiskolában.

 

Belépés

 

60 éves a sarkadi középiskola

Tablók

 

 Támop 3.1.7. - Mintaközvetítés az Ady Endre -Bay Zoltán Középiskola és Kollégiumban


Leonardo da Vinci program

Képzéseink

Tanulmányi versenyek 2012.  


Új Magyarország FEJLESZTÉSI TERV

Képzés, tudás, oktatás a sarkadi Ady Endre - Bay Zoiltán Középiskola és Kollégiumban

 Képzés, tudás, oktatás a sarkadi Ady Endre - Bay Zoltán Középiskola és kollégiumban

ECL

 

CISCO

 

Almásy kúria

 

Média galéria