május 2011

Ballagás az Ady Endre-Bay Zoltán Középiskolában

 “Ha például délután négykor érkezel majd, én már háromkor elkezdek örülni. Minél előrébb halad az idő, annál boldogabb leszek. Négykor már tele leszek izgalommal és aggodalommal; fölfedezem, hogy milyen drága kincs a boldogság. De ha csak úgy, akármikor jössz, sosem fogom tudni, hány órára öltöztessem díszbe szívemet… Szükség van bizonyos szertartásokra.”

(Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg)

Ballagás az Arany János Kollégiumban

 Mindig nagy várakozás szokta megelőzni a nagy iskolai ballagás előtt néhány nappal megrendezett kollégiumi ballagást. Ez egy kisebb, de annál bensőségesebb ünnepség, hiszen a kollégium valójában egy család. Ballagáskor ezt a "családi fészket" hagyják el végzős diákjaink. A "fészekhagyók" tiszteletére idén is megható műsorral készültek a "lakótársak".

ADY-BAY KÖZÉPISKOLA A X. AMATŐR RÖPLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐJÉN (Debrecen)

A 2010/2011-es tanévben ismét megrendezésre került 2011. április 8-10. között az Amatőr Röplabda Diákolimpia országos döntője, melynek a helyszínt a „cívis város”, Debrecen biztosította. Az országos megmérettetésen Magyarország 16 megyéjének és a fővárosnak bajnokai és második helyezettei vehettek részt. A teljes létszám 19 csapatból állt össze, melyeket 5-ös csoportokba osztottak.

Iskolánk csapata az egyetlen 4 csapatos csoportba került a sorsolás alapján. A beosztás után igen vegyes érzésekkel vágtunk neki a versenynek, hiszen olyan csapatokkal kerültünk össze, akikről sosem hallottuk, hogy röplabdáztak volna.

Ady Endre nevét viselő gimnáziumok országos találkozója

AIOT projekt

Eredményes volt a részvételünk .

Az Ady Endre-Bay Zoltán Középiskola és Kollégium tanulói Megyeri Anikó 11.a és Karkus Tamás 10.b Ráckevén az Ady Iskolák Országos Találkozóján a megzenésített vers kategóriában 2. helyezést értek el. Tomi szerezte Ady Endre A fekete zongora című vers zenéjét, Anikó énekelt, Tomi zongorán kísérte.

 

Belépés

 

60 éves a sarkadi középiskola

Tablók

 

 Támop 3.1.7. - Mintaközvetítés az Ady Endre -Bay Zoltán Középiskola és Kollégiumban


Leonardo da Vinci program

Képzéseink

Tanulmányi versenyek 2012.  


Új Magyarország FEJLESZTÉSI TERV

Képzés, tudás, oktatás a sarkadi Ady Endre - Bay Zoiltán Középiskola és Kollégiumban

 Képzés, tudás, oktatás a sarkadi Ady Endre - Bay Zoltán Középiskola és kollégiumban

ECL

 

CISCO

 

Almásy kúria

 

Média galéria