Nevelőink

Klimaj Tamásné - kollégiumvezető:

1989 óta dolgozom a kollégiumban, előtte óvónő voltam 15 éven át. Férjezett vagyok, 2 felnőtt leányom van, és két unokám. Szabad időmben, ha tehetem  unokáimmal vagyok, és nagymamáskodom, ugyanakkor anya vagyok és feleség. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, netezni és nagy híve vagyok a rendszeres testmozgásnak: futás, kerékpározás, és torna. A környezetemben lévőket is szívesen invitálom és ösztönzöm erre. Szeretem a munkámat, kollégáimat és a diákságot. Sok időt töltök velük.

 

Balogh Endre - kollégiumi nevelő:

A kollégiumban 5 éve dolgozom. Az elmúlt év októberéig az intézmény Gárdonyi utcai épületében a fiúk nevelőtanára voltam. Azóta a helyszín megváltozott, de a fiúk továbbra is az én csoportomat erősítik. Kertész-szaktanárként évekig a szakképzésben dolgoztam, mellyel azért még most is kapcsolatban vagyok egy kicsit. Egy leányunk van, aki középiskolás. Szabadidőmben a természetben kóborlok, kertészkedem, olvasok.

 

Nagy Ferenc - kollégiumi nevelő:

5 éve dolgozom kollégiumi nevelőként az intézményben. Korábban 27 évig általános iskolában tanítottam. Magyar nyelv és irodalom a szakom. Három felnőtt gyermekem van és három unokám.
Szabad időmben néha írok, ritkán festek, leggyakrabban pedig kerékpározom.

 

img: 
 

Belépés

 

60 éves a sarkadi középiskola

Tablók

 

 Támop 3.1.7. - Mintaközvetítés az Ady Endre -Bay Zoltán Középiskola és Kollégiumban


Leonardo da Vinci program

Képzéseink

Tanulmányi versenyek 2012.  


Új Magyarország FEJLESZTÉSI TERV

Képzés, tudás, oktatás a sarkadi Ady Endre - Bay Zoiltán Középiskola és Kollégiumban

 Képzés, tudás, oktatás a sarkadi Ady Endre - Bay Zoltán Középiskola és kollégiumban

ECL

 

CISCO

 

Almásy kúria

 

Média galéria