Nemzetközileg elismert Cisco Discovery képzés

A CCNA Discovery olyan diákok számára készült, akik minél hamarabb szeretnének az informatika területén elhelyezkedni és ennek érdekében keresik a gyakorlati jellegű, gyors továbbképzést. A tananyag megalapozza a tanulók hálózatépítéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudását, aminek segítségével megtehetik az első lépéseket a számítógép hálózatok világa illetve a világ több mint 160 országában elfogadott CCNA képesítés megszerzése felé.

CCNA Discovery tananyag négy szemeszterből áll:

  • Hálózatépítés otthon és kisvállalatoknál

A szemeszter elvégzése után a tanulók képesek lesznek személyi számítógépek hálózati beállításainak elvégzésére, otthoni vagy kisvállalati hálózat megtervezésére, internethez csatlakoztatására és üzemeltetésére, hálózatok biztonsági problémáinak kezelésére, mindennapi internetes alkalmazások beállítására és ellenőrzésére.

  • Kis- és középméretű vállalatok vagy Internet Szolgáltatók alkalmazásában

Ebben a szemeszterben a tanulók megismerhetik az internetes állomások közötti kommunikációkat, a nagy forgalmat lebonyolító Cisco berendezések beállításait, hatékony üzemeltetését.

  • Vállalati hálózattervezés bővítése forgalomirányítással és kapcsolással

A szemeszter célkitűzései, hogy a tanulók képesek legyenek egy közepes méretű vállalat hálózatának megtervezésére, bővítésére, hatékony üzemeltetésére.

  • Számítógépes hálózatok tervezése és fenntartása.

A tanulók e szemeszter elvégzésével képesek lesznek egyszerű, több hálózatból álló rendszer igény szerinti megtervezésére, a megtervezett rendszer prototípusának kialakítására konfigurálására.

Az első szemeszterhez semmilyen előfeltételre nincs szükség, viszont ennek elvégzése a további három szemeszter előfeltétele. A CCNA Discovery 4 szemesztere felkészíti a hallgatókat a CCNA minősítő (CCNA Certification exam) vizsgára.

 

 

Belépés

 

60 éves a sarkadi középiskola

Tablók

 

 Támop 3.1.7. - Mintaközvetítés az Ady Endre -Bay Zoltán Középiskola és Kollégiumban


Leonardo da Vinci program

Képzéseink

Tanulmányi versenyek 2012.  


Új Magyarország FEJLESZTÉSI TERV

Képzés, tudás, oktatás a sarkadi Ady Endre - Bay Zoiltán Középiskola és Kollégiumban

 Képzés, tudás, oktatás a sarkadi Ady Endre - Bay Zoltán Középiskola és kollégiumban

ECL

 

CISCO

 

Almásy kúria

 

Média galéria