Röplabdásaink sikerei

Jánk János tanár úr már jó ideje irányítja középiskolánk fiú röplabdacsapatát. Az elmúlt években szép sikereket értek el. Több alkalommal 7. helyezettjei voltak a középiskolások országos versenyének. Tavaly nyáron a csapat néhány tagja benevezett a strandröplabdások országos versenyére is.

Párosban Jánki Zoltán és Kubik László az előkelő 5. helyet szerezte meg, majd kiegészülve Boros Sándorral és Koloh Ádámmal a négyesben szintén 5.-ek lettek.

Az idén március 5-én a középiskolás amatőrcsapatok versenyében a megyei elődöntőben maguk mögé utasították a gyulai Balcescu Gimnázium és a szintén gyulai Erkel Ferenc Gimnázium csapatát. A döntőre március 12-én iskolánk sportcsarnokában került sor. Ekkor a fiúk legyőzték a békéscsabai BÉKSZI, majd 3-0 arányban a szarvasi Vajda Péter Gimnázium gárdáját is. Így a megyei középiskolás röplabdások amatőrversenyének bajnokai lettek. Ezzel jogot szereztek a debreceni országos megmérettetésre április 13-15. között.

Emlékezetes élményt jelentett a játékosok számára, hogy nemrégiben profik (igazolt versenyzők) körében játszhattak. Egy ilyen mezőnyben természetesen nem "rúghattak labdába", de tisztességesen helytálltak.

Gratulálunk Jánk János tanár úrnak és a csapat valamennyi tagjának, akik a következők: Debreczeni Zsolt, Földesi László, Gavra Dávid (sajnos ő megsérült), Gurzó Dávid, Képíró Ambrus, Koloh Ádám, Márta Gábor, Sós Martin, Ungor Tamás, Vadas László.

További szép sikereket kívánunk!

Nagy Ferenc

img: 
 

Belépés

 

60 éves a sarkadi középiskola

Tablók

 

 Támop 3.1.7. - Mintaközvetítés az Ady Endre -Bay Zoltán Középiskola és Kollégiumban


Leonardo da Vinci program

Képzéseink

Tanulmányi versenyek 2012.  


Új Magyarország FEJLESZTÉSI TERV

Képzés, tudás, oktatás a sarkadi Ady Endre - Bay Zoiltán Középiskola és Kollégiumban

 Képzés, tudás, oktatás a sarkadi Ady Endre - Bay Zoltán Középiskola és kollégiumban

ECL

 

CISCO

 

Almásy kúria

 

Média galéria