Átváltás a gyengén látók számára formázott küllemre

Mintaközvetítés az Ady Endre - Bay Zoltán Középiskola és Kollégiumban
TÁMOP-3.1.7-11/2-2011-0387

 

A sarkadi Ady Endre – Bay Zoltán Középiskola és Kollégium sikeresen pályázott a TÁMOP-3.1.7-11/2 kódszámú kiírásra, amely a Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése címet viselte. A pályázatot a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében valósítjuk meg, amelyen 4 millió forint vissza nem térintendő támogatást nyertünk.

Támop 3.1.7.

Angol-amerikai Országismereti Vetélkedő

Az idei tanévben ötödik alkalommal rendeztük meg a 8. osztályosok részére meghirdetett Angol-amerikai országismereti vetélkedőt iskolánkban, az Ady Endre-Bay Zoltán Középiskola és Kollégiumban. A versenyre 3 fős csapatok jelentkezhettek, akiknek készíteniük kellett egy plakátot, melynek témája London bemutatása volt. Nagy örömünkre sokan jelentkeztek a megmérettetésre. Összesen 11 csapat (33 fővel) indult Sarkadról,Méhkerékről, Nagyszénásról és Kötegyánból.

A vetélkedőn először is csapatnevet kellett kitalálniuk maguknak, majd egy feladatlapon országismereti kérdésekre kellett választ adniuk. További feladat volt még interaktív tábla és internet segítségével az USA államainak felismerése és beillesztése, amely feladatban az iskola anyanyelvi lektor segített. A feladatok között szerepelt még totó és kakukktojás feladat. Az utolsó feladat egy nevezetes esemény elmutogatása volt. Végül a plakátok pontozására került sor.

img: 
Tartalom átvétel
 

Belépés

 

60 éves a sarkadi középiskola

Tablók

 

 Támop 3.1.7. - Mintaközvetítés az Ady Endre -Bay Zoltán Középiskola és Kollégiumban


Leonardo da Vinci program

Képzéseink

Tanulmányi versenyek 2012.  


Új Magyarország FEJLESZTÉSI TERV

Képzés, tudás, oktatás a sarkadi Ady Endre - Bay Zoiltán Középiskola és Kollégiumban

 Képzés, tudás, oktatás a sarkadi Ady Endre - Bay Zoltán Középiskola és kollégiumban

ECL

 

CISCO

 

Almásy kúria

 

Média galéria